KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 21161 - Crafting láda 3.0

A LEGO® Minecraft™ Crafting láda 3.0 (21161) készlettel a valós világba csempészheted a Minecraft szórakoztató izgalmait a..

Azonosító: 21161-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

Online akció
39,990 Ft
37,990 Ft

A LEGO® Minecraft™ Crafting láda 3.0 (21161) készlettel a valós világba csempészheted a Minecraft szórakoztató izgalmait a sokoldalú LEGO építőkockák és elemek segítségével. Klassz, gyermekeknek szánt építőjáték a Minecraft játékosoknak A Crafting láda készlet telis-tele van Minecraft ötletekkel és inspirációval. A játék népszerű szereplőivel – Steve-vel, Alexszel, egy Creeper™-rel, egy malaccal és egy zombival – és rengeteg mókás funkcióval – a TNT kilövőtől kezdve, egészen egy Creeper összecsapásig –, ez a játékkészlet életre kelti a Minecraft kalandokat! Interaktív útmutató Az Instructions PLUS egy interaktív útmutató az okoseszközökre, melyet az ingyenes LEGO Építési útmutató alkalmazásban érhetsz el. A közelítő és forgó képmegjelenítő eszközök segítségével a fiataloknak rengeteg mókában lesz részük, miközben önállóan megépítik a kastélyt és a farmot. Az alternatív építményeket megtalálod online. A LEGO kockákkal és figurákkal életre keltheted a Minecraft játékokat A LEGO Minecraft készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen, kreatív játékot. A Minecraft építőjátékok klassz gyűjteménye a fantáziadús játék új dimenziójába repíti a játékosokat.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21247 - Az Axolotl ház

9,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21241 - A méhkaptár

7,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21178 - A rókaházikó

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385