KockaPark Campona

LEGO® Minecraft™ 21177 - A Creeper™ rajtaütés

A Creeper™ rajtaütés! Ez a szórakoztató Minecraft® kaland telis-tele van karakterekkel, kiegészítőkkel és funkciókkal – k..

Azonosító: 21177-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

4,290 Ft

A Creeper™ rajtaütés! Ez a szórakoztató Minecraft® kaland telis-tele van karakterekkel, kiegészítőkkel és funkciókkal – köztük egy Robbanó Creeper™-rel is! A Minecraft® karakterekkel, kiegészítőkkel és funkciókkal teli LEGO® Minecraft A Creeper™ rajtaütés (21177) nagyszerű ajándék a 7 éves vagy nagyobb gyerekeknek. Óriási móka egy kis készletben a Minecraft játékosoknak Ebben a kompakt, klasszikus Minecraft kalandban a gyerekekre rengeteg elfoglaltság vár. A játék egyik hőséhez, Steve-hez egy kismalac, egy kiscsirke és egy Robbanó Creeper is csatlakozott. Először a gyerekek a barkácsasztalnál ügyeskedhetnek a vasérccel. Ezután gondoskodhatnak az állatokról, gondozhatják a cukornádat és pipacsokkal díszíthetik a helyszínt. Később a kard segítségével megküzdhetnek a rettegett Robbanó Creeperrel. A csata a tetőfokára hág, amikor a gyerekek megnyomják a különleges robbanóblokkot, ami a levegőbe repíti a Robbanó Creepert. Ha a játék véget ért, ez a szórakoztató készlet bármelyik gyerekszobában klasszul fog mutatni.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21241 - A méhkaptár

7,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21178 - A rókaházikó

7,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21247 - Az Axolotl ház

9,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385