KockaPark Campona

LEGO® Minecraft™ 21186 - A jégkastély

A csontvázak és zombik megtámadták a jégkastélybázisodat! Segíts a királyi harcosnak használni a barkácsasztalt, a kővágót..

Azonosító: 21186-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

19,990 Ft

A csontvázak és zombik megtámadták a jégkastélybázisodat! Segíts a királyi harcosnak használni a barkácsasztalt, a kővágót és az üllőt, hogy előkészítse a csatára a harci eszközeit. Menj fel a tornyokba ellenségek után kutatva, majd lőj nyílvesszőket a kilövővel, ha az ellenségek előrenyomulnak. Ha véget ért a harc, főzz gyógyitalokat az üstben, és szerezz felszerelést a trón mögötti ládából a következő támadáshoz! A csodálatra méltó LEGO® Minecraft® A jégkastély (21186) egyenesen a 8 éves vagy nagyobb gamerek kezébe adja a Minecraft játék összes kreativitását, akcióját és átépítős mókáját. Bámulatos Minecraft készlet! A Minecraft játékosok végtelen építési-, játék- és kiállítási lehetőségeket fedezhetnek fel ezzel a sokoldalú készlettel. A karakterek között megtalálod a királyi harcost, egy jetit és egy csontvázakból és zombikból álló ellenséges sereget, akik készek arra, hogy klassz harci eszközeikkel megtámadják a kastélyt. A gyakorlatias funkciók közé egy kilövő is tartozik a kastély bástyáin, ami nyílvesszőket lő az előrenyomuló ellenségekre. Számtalan autentikus kiegészítőt is találsz, köztük egy üstöt a bájitalfőzéshez, egy kincsesládát, ami értékes eszközöket tartalmaz, valamint a Minecraft játékból ismert, klasszikus barkácsasztalt is. Majd ha véget ért a kaland, az építmény könnyedén átrendezhető, amivel a kreatív Minecraft szórakozás vadonatúj világát tárhatod fel.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21247 - Az Axolotl ház

9,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21178 - A rókaházikó

7,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21241 - A méhkaptár

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385