KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® ULTIMATE Robin

Ultimate Robin még csak elsőéves a Lovag Akadémián, de már különleges, robotikus ultra páncélja van. Alakítsd át lenyűgöző..

Azonosító: 70333-1
Alkatrészek: 71
Minifigurák: 1
Bevezetés éve: 2016
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 14

Online akció
2,790 Ft
2,370 Ft

Ultimate Robin még csak elsőéves a Lovag Akadémián, de már különleges, robotikus ultra páncélja van. Alakítsd át lenyűgöző rugós kilövőjét robot lábakká, hogy magasabb legyen! Rázd meg az ellenfeleket a statikus, sokkoló lövedékekkel, vagy légy alattomos és dobj csirkelábakat az ellenségre! Olvasd be a pajzsokat, hogy javítsd a harci képességeidet, és gyűjts össze minél több egyedi képességet a digitális gyűjteményedbe a MERLOK 2.0 applikációval, hogy túljárj Jestro és a gonosz lávaszörnyek eszén, és ki tudd szabadítani a LEGO® NEXO KNIGHTS™ lovagokat. Olvass be 3 NEXO Erőt: a Robotmestert, a Csirke erőt és a Kősárkányt.

Termékek amik még érdekelhetnek

11 %

LEGO Nexo Knights - Macy mennydörgő járgánya

4,790 Ft

LEGO Nexo Knights - Sárgolyó dobáló

2,790 Ft
30 %

LEGO Nexo Knights - Aaron Fox V2-es légszigonya

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385