KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Cole cross motorja

Játssz el egy akciódús csatát Tűzromboló ellen ezzel a fiúknak és lányoknak egyaránt szórakoztató LEGO® NINJAGO® 70672 Col..

Azonosító: 70672-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 201
Minifigurák: 3
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

6,490 Ft

Játssz el egy akciódús csatát Tűzromboló ellen ezzel a fiúknak és lányoknak egyaránt szórakoztató LEGO® NINJAGO® 70672 Cole crossmotorja nindzsa játékkal! A nindzsa motor tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőülést, lánctalpat az elején és egy nagy hátsókereket aranyszínű keréktárcsákkal, valamint 2 korongvetőt is. A gyermekek nagy örömmel fogják eljátszani a NINJAGO TV sorozat jeleneteit, vagy megalkotni saját történeteiket a 3 LEGO NINJAGO minifigurával – Cole-lal, Kai-jal és Tűzrombolóval, valamint válogatott fegyvereikkel. Bármelyik LEGO építő bámulatos építési élményhez juthat az Instructions PLUS révén, ami az okostelefonokon és tableteken is elérhető a LEGO Life applikációban. A könnyen használható, intuitív építési útmutatóval az építő, egy különleges „szellem” módot használva, alkotásaira ráközelíthet, valamint elforgathatja és megjelenítheti azokat menet közben. Az Instructions PLUS azért is nagyszerű a fiatal építők számára, mert átvezeti őket az építési folyamaton,így fokozva a függetlenség érzését és a sikerélményt. A csomagban 3 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO® NINJAGO® minifigurát találsz: Cole-t, Kai-t és Tűzrombolót. Cole felfegyverzett cross motorja tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőülést, 2 korongvetőt, lánctalpat az elején, egy nagy hátsókereket aranyszínű keréktárcsákkal és egy nindzsa zászló elemet. A fegyverek között megtalálod Cole aranyszínű kalapácsát és ezüstszínű katanáját, Kai ezüstszínű katanáját és aranyszínű katanáját, valamint Tűzromboló handzsárját. A LEGO® NINJAGO® építőjáték készlet kiegészítő elemei tartalmazzák Cole és Kai katana tartóit, valamint Tűzromboló pajzsát és kígyópáncélját. Klassz játék gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO® TV sorozat izgalmas akcióit. A LEGO® Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton, a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A nindzsa cross motor modell méretei: több mint 6 cm magas, 19 cm hosszú és 6 cm széles.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385