KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Spinjitzu Csapás - Jay

A gyermekek örömmel fogják tökéletesíteni Spinjitzu nindzsa képességeiket a LEGO® NINJAGO® 70682 Spinjitzu Csapás - Jay ké..

Azonosító: 70682-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 69
Minifigurák: 1
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

2,990 Ft

A gyermekek örömmel fogják tökéletesíteni Spinjitzu nindzsa képességeiket a LEGO® NINJAGO® 70682 Spinjitzu Csapás - Jay készlettel. Ez az akciódús játékkészlet tartalmaz egy Jay tornádó pörgettyűt, mely 3 minifigurát is elbír és ráfér a könnyen megépíthető kilövőre, emellett egy tüzelő bázist is találsz 3 rugós rakétával ellátva. Az egyedüli vagy közös játékhoz is ideális készlettel egy ifjú nindzsa irányítja a kilövőt, míg egy másik a tornádó pörgettyűre céloz a rakétákkal. Klassz játék gyermekeknek, akik örömmel fogják eljátszani a NINJAGO TV sorozatból ismert nindzsatornádó-effektust, vagy kitalálni saját feladataikat, hogy megmérkőzzenek barátaikkal. Ez a nindzsa pörgettyű játék tartalmaz egy gyűjthető, új, 2019 júniusában megjelenő Jay TS minifigurát „felturbózott“ fejfedő elemmel, a fantáziadús szerepjátékhoz. Tartalmaz egy új, 2019 júniusában megjelenő Jay TS minifigurát „felturbózott“ fejfedő elemmel. A LEGO® NINJAGO® nindzsa pörgettyű játék tartalmaz egy új, 2019 júniusában megjelenő Jay tornádó pörgettyűt kockából épült kilövővel, valamint egy megépíthető tüzelő bázist 3 rugós rakétával ellátva. Tedd be a minifigurát tornádó pörgettyűjébe, rögzítsd a kilövőre, majd a kilövőre csapva pörgesd a minifigurát a célpont felé! Ezzel az építőjáték készlettel a gyermekek megálmodhatják saját Spinjitzu Csapás feladataikat, és megmérkőzhetnek barátaikkal. Kombináld 70681 Spinjitzu Csapás - Lloyd, a 70683 Spinjitzu Csapás - Zane és a 70684 Spinjitzu Csapás - Kai a szamuráj ellen LEGO® NINJAGO® gyermekeknek szánt építőkészletekkel, hogy még izgalmasabb Spinjitzu Csapás leszámolásokban legyen részed! Az akciódús LEGO® építőkészlettel a gyermekek eljátszhatják a nindzsatornádó-effektust, ahogy azt az akciódús NINJAGO® TV sorozatban láthatták. Ez a LEGO® készlet nagyszerű születésnapi vagy ünnepi ajándékként szolgál a NINJAGO® rajongók számára. A tornádó pörgettyű kilövő méretei a rögzített játékkal: több mint 5 cm magas, 3 cm széles és 8 cm mély.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385