KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Spinjitzu Csapás - Kai vs. Samurai

A gyermekekre nagy sebességű, pörgős akció vár, miközben elemi összecsapásokat játszanak el a LEGO® NINJAGO® 70684 Spinjit..

Azonosító: 70684-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 157
Minifigurák: 2
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

Online akció
6,490 Ft
5,990 Ft

A gyermekekre nagy sebességű, pörgős akció vár, miközben elemi összecsapásokat játszanak el a LEGO® NINJAGO® 70684 Spinjitzu Csapás - Kai a szamuráj ellen készlettel. Ez a szórakoztató építőkészlet tartalmazza Kai TS és Hóvihar szamuráj tornádó pörgettyűit, melyek közül mindkettőre egy-egy minifigura rögzíthető, valamint saját, kockából épült pörgettyű kilövőik vannak. Emellett találsz egy megépíthető oszlopot a Tiltott Spinjitzu tekerccsel a tetején, melyet célpontként használhatsz a szerepjáték csatáiban. Az építőkészlet tartalmazza Kai TS végtelen lángját és tűzgolyó elemeit, valamint Hóvihar szamuráj jégkristályát és jégpajzs elemeit, melyeket szintén megpörgethetsz a kilövőkkel. Az egyedüli vagy közös játékhoz is nagyszerű készlettel a gyermekek nagy örömmel fogják eljátszani a NINJAGO TV sorozatban látott nindzsatornádó-effektust, vagy kitalálni saját Spinjitzu Csapás mérkőzéseiket. Ez az akciódús pörgettyű játék tartalmaz egy gyűjthető Kai TS minifigurát „felturbózott“ fejfedőelemmel, valamint egy Hóvihar szamuráj minifigurát, a kreatív szerepjátékhoz. A csomagban 2 új, 2019 januárjában megjelenő minifigurát találsz: Kai TS-t („felturbózott“ fejfedő elemmel) és Hóvihar szamurájt. Ez a LEGO® NINJAGO® pörgettyű játék tartalmaz 2 kockából épült kilövőt, Kai TS és Hóvihar szamuráj új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyűjét, valamint egy megépíthető oszlopot a Tiltott Spinjitzu tekerccsel a tetején. Helyezd a minifigurákat a tornádó pörgettyűkbe, rögzítsd őket a kilövőkhöz, majd csapj rá a kilövőkre és pörgesd meg mindkét minifigurát! A készlet továbbá tartalmazza Kai TS végtelen lángját és tűzgolyó elemeit, valamint Hóvihar szamuráj jégkristályát és jégpajzs elemeit — rögzítsd bármelyikőjüket a kilövőhöz, csapj rá és pörgesd a célpont felé! Nagyszerű ajándék gyermekeknek, akik megalkothatják saját Spinjitzu Csapás feladataikat, és megmérkőzhetnek barátaikkal. Kombináld a 70681 Spinjitzu Csapás - Lloyd, a 70682 Spinjitzu Csapás - Jay és a 70683 Spinjitzu Csapás - Zane LEGO® NINJAGO® pörgettyűkkel, hogy még izgalmasabb Spinjitzu Csapás leszámolásokban legyen részed! Játszd el a nindzsatornádó-effektust a LEGO® készlet segítségével, ahogy azt az akciódús NINJAGO® TV sorozatban láttad. Ez a LEGO® játékkészlet nagyszerű születésnapi vagy ünnepi ajándékként szolgál a NINJAGO® rajongók számára. Az egyes tornádó pörgettyű kilövők méretei a rögzített játékokkal: több mint 5 cm magas, 3 cm széles és 8 cm mély. A talapzat mérete: több mint 9 cm magas.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385