KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 71717 - Utazás a koponyás tömlöcökbe

A gyermekek újraalkothatják a NINJAGO® TV-sorozat izgalmas jeleneteit ezzel az Utazás a koponyás tömlöcökbe (71717) játékk..

Azonosító: 71717-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
10,990 Ft
9,490 Ft

A gyermekek újraalkothatják a NINJAGO® TV-sorozat izgalmas jeleneteit ezzel az Utazás a koponyás tömlöcökbe (71717) játékkészlettel. A 4 minifigurával, azaz Hős Nya, Hős Jay, Hős Lloyd és Murt figurájával, a kreatív fiatalok saját tömlöcös kalandokat is kitalálhatnak maguknak. Lenyűgöző LEGO® NINJAGO társasjáték Ez a gyermekeknek való, szuper klassz építőkészlet LEGO NINJAGO társasjátékként is használható. A fiatalok a kockapörgetővel megtervezhetik a tömlöchöz vezető útjukat, ami alatt megpróbálják elkerülni a nindzsa csapdákat, a pókokat és a börtönőr Murtöt, mielőtt azok megragadnák a Megmentés Árnyékpengéjét, ők pedig kiszabadítanák az egyik nindzsát a börtönből. Más LEGO készletekkel is kombinálhatod, hogy egy óriási társasjátékot hozz létre Tökéletes építőkészletek gyermekeknek A LEGO NINJAGO nindzsa játékokkal a fiatalok egy olyan fantáziavilágba léphetnek be, ahol elmerülhetnek a kreatív szórakozásban, és szerepjáték történeteket kreálhatnak a NINJAGO® akciófigurákkal. A kis nindzsád el lesz ragadtatva, mert egy sor szórakoztató játékot játszhat, amelyben járművek, robotok és sárkányok is szerepelnek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385