KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 71731 - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid

Ez a lenyűgöző Hősi harci készlet – Zane vs Nindroid (71731) készlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy saját, izgal..

Azonosító: 71731-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

4,990 Ft

Ez a lenyűgöző Hősi harci készlet – Zane vs Nindroid (71731) készlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy saját, izgalmas csatákat játsszanak el a nindzsa Zane és egy Nindroid robotharcos között. Az akciódús játékkészlet emellett tartalmaz egy kockából épült Nindroid-gyárat és egy forgó csatateret, ahol a NINJAGO® rajongók izgalmas párbajokat rendezhetnek. A legklasszabb játék gyermekeknek A nindzsa harci játék 2 minifigurát tartalmaz: egy új, 2021 januárjában megjelenő Zane-t és a LEGO NINJAGO TV sorozat Legacy Nindroid harcosát. Kis nindzsád örömmel fog órákat tölteni az izgalmas csaták megtervezésével, míg a 4 fehér fegyver egy újabb dimenzióval bővíti az akciót. A legjobb játékkészletek a nindzsakalandokhoz A LEGO NINJAGO játékkészletek a képernyők elől egy fantáziabeli világ akciódús kalandjaira csábítja a gyermekeket. A gyermekek örömmel fognak értékes, életre szóló készségeket tanulni, miközben hőseikhez csatlakozva olyan nindzsajátékok izgalmas gyűjteményével játszanak, mint a robotok és sárkányok.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385