KockaPark Campona

LEGO® Kai Pengés Motorja

Ezzel a lenyűgöző Kai Pengés Motorja (71734) készlettel a gyermekek fejleszthetik építési készségeiket. A szett tartalmaz..

Azonosító: 71734-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

Online akció
5,490 Ft
4,490 Ft

Ezzel a lenyűgöző Kai Pengés Motorja (71734) készlettel a gyermekek fejleszthetik építési készségeiket. A szett tartalmaz egy játékmotort, egy katapultot, ami lövedékeket lő, és 2 minifigurát is, így a kis építőkre órákig tartó izgalom vár.Tanulj meg építeni a LEGO® kezdőkészletekkel! Ez a LEGO játék kifejezetten úgy készült, hogy zseniális építési- és játékélményt nyújtson a 4 éves vagy nagyobb gyermekeknek. A doboz mindegyik csomagja tartalmaz egy megépíthető modellt és egy szereplőt, így a gyermekek gyorsan belevághatnak az akcióba. Emellett egy kezdőkocka is tartozik hozzá, ami egy részben megépített alapot nyújt az építés elkezdéséhez.Szórakozás az egész családnak A 4 éves kortól ajánlott készletek nagyszerűek ahhoz, hogy a felnőttek a fiatalokkal együtt élvezhessék az építést. Az egyszerű, illusztrált útmutató tökéletesen végigvezeti a gyermekeket az építési folyamaton. A készlethez a LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS is hozzátartozik. Ez az interaktív útmutató közelítő, szellem és forgó eszközökkel segít a gyermekeknek abban, hogy a legtöbbet kihozhassák az élményből.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385