KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 71735 - Az elemek bajnoksága

Az elemek bajnoksága (71735) játékkészlettel a gyermekek eljátszhatják a LEGO® NINJAGO® TV sorozat 4. évadának látványos c..

Azonosító: 71735-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

9,990 Ft

Az elemek bajnoksága (71735) játékkészlettel a gyermekek eljátszhatják a LEGO® NINJAGO® TV sorozat 4. évadának látványos csatáit. A részletesen kidolgozott templomban találsz egy küzdőteret, egy forgó fegyverplatformot, egy forgó fegyvert és a jáde pengék gyűjteményét is. A tökéletes nindzsakészlet a fantáziadús szerepjátékhoz A csomagban 7 minifigurát találsz: a nindzsa Kait, Jay-t és Lloyd Legacy-t, az elemek mestereit, Bolobót, Jacobot és Gravist, valamint a gonosz Eyezort, így ezzel a játékkészlettel a gyermekeknek végtelen lehetőségük van a csaták és kiképzések megrendezéséhez. Az új, 2021 januárjában megjelenő Lloyd Legacy egy különleges, gyűjthető arany figura állvánnyal, ami a NINJAGO építőkészletek 10 évét ünnepli. A legjobb ajándékötletek kreatív gyermekeknek A LEGO NINJAGO harci játékokkal a gyermekek elmerülhetnek a fantáziabeli akció világában, ahol alapvető, életre szóló készségeket sajátíthatnak el, emellett hőseikhez csatlakozva megküzdhetnek a gonosztevőkkel, miközben olyan nindzsajátékok lenyűgöző gyűjteményével játszanak, mint a sárkányok, robotok és templomok.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385