KockaPark Campona

LEGO® LEGO® NINJAGO® 71755 - A Végtelen Tenger temploma

A Végtelen Tenger temploma (71755) készlettel a nindzsarajongók eljátszhatják a LEGO® NINJAGO®: Seabound évad víz alatti k..

Azonosító: 71755-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

41,990 Ft

A Végtelen Tenger temploma (71755) készlettel a nindzsarajongók eljátszhatják a LEGO® NINJAGO®: Seabound évad víz alatti kalandjait. Ez a részletesen kidolgozott, kiváló minőségű nindzsajátékkészlet tartalmaz egy laboratóriumot, egy börtönt, egy tengeralattjárót, egy ördögráját és a láncra vert tengeri kígyót, Wojirát.Egy játékkészlet, ami garantáltan lenyűgözi a gyermekeket A készlet 7 minifigurát is tartalmaz: Búvár Kait, NRG Nyát, Glutinous-t, Kalmaar herceget, Benthomaar herceget és 2 Maaray őrt, akikkel a gyermekek lenyűgöző összecsapásokat játszhatnak el, miközben a mindennél fontosabb hullám- és viharamulettekért küzdenek, amelyeket a készletben szintén megtalálnak.Remek ajándékok, amelyek tartalmas csoportjátékra inspirálnak A LEGO NINJAGO építőkészletek egy szempillantás alatt elrepítik a gyermekeket a fantáziabeli akció magával ragadó világába. Itt kedvenc nindzsahőseikkel együtt olyan nindzsajátékok zseniális gyűjteményével küzdhetnek meg a gonosz erőkkel, mint a repülők, autók és robotok.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385