KockaPark Campona

LEGO® NINJAGO® 71771 - A Kristálykirály temploma

A Kristálykirály temploma! Mássz fel a templom tetejére, hogy visszaszerezd a nindzsák ellopott elemi fegyvereit. De jól ..

Azonosító: 71771-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

32,990 Ft

A Kristálykirály temploma! Mássz fel a templom tetejére, hogy visszaszerezd a nindzsák ellopott elemi fegyvereit. De jól vigyázz – ez a hely telis-tele van veszélyes csapdákkal, amik könnyedén megállíthatnak! Át kell küzdened magad a csapdákon, hogy elvedd a fegyvereket a trónján ülő Kristálykirálytól, utána pedig egy végső csata során le kell győznöd őt és Bosszúkő őrét is. Csak te akadályozhatod meg gonosz tervüket, hogy meghódítsák NINJAGO® Cityt! A Kristálykirály temploma (71771) játékkészlettel a 8 éves vagy nagyobb gyerekek újra átélhetik a NINJAGO®: Crystallized című TV sorozat legjobb jeleneteit. A templom telis-tele van klassz részletekkel és funkciókkal, köztük A Kristálykirály trónjával, egy lebegő börtönnel és számos csapdával. Egy játékkészlet, ami elbűvöli a lelkes nindzsarajongókat A Kristálytemplom 6 minifigurát tartalmaz, akikkel a nindzsarajongók akciódús kalandokat játszhatnak el. 4 exkluzív nindzsa-minifigura vár rájuk: Cole, Zane, Kai és Jay, valamint egy exkluzív Kristálykirály minifigura 4 karral, és egy kristálypáncéllal felszerelt Bosszúkő őr is. Szórakoztató, digitális élmény LEGO® építőknek A játékkészlethez egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik, ami még mókásabbá varázsolja az építési élményt. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás segítségével építés közben felnagyíthatod és megforgathatod a modelled képét. Az építők emellett az alkalmazásban bármikor elmenthetik a haladásukat.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385