KockaPark Campona

LEGO® 76901 - Toyota GR Supra

A LEGO® Speed Champions Toyota GR Supra (76901) készlettel a gyermekek és az autórajongók minden korosztálya megszerezheti..

Azonosító: 76901-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

10,490 Ft

A LEGO® Speed Champions Toyota GR Supra (76901) készlettel a gyermekek és az autórajongók minden korosztálya megszerezheti, megépítheti és felfedezheti a világ egyik legikonikusabb, nagy teljesítményű sportautóját. A valósághű részletekkel teli, eredeti másolat magával ragadó építési élményt nyújt, emellett a kiállításhoz és a dinamikus versenyekhez egyaránt tökéletes! Inspiráló részletek Ez a gyűjthető játékautó széles karosszériával van kialakítva, így elég hely van benne a 2-üléses vezetőfülkének és a számtalan valósághű részletnek. Emellett a versenyruhával, bukósisakkal és csavarkulccsal kiegészített Toyota pilóta minifigurával rengeteg inspirációt nyújt a fantáziadús, szélsebes játékhoz. Kiemelkedő modellek, amelyek ragyognak a versenypályán A LEGO Speed Champions építőkészletek között megtalálod a világ vezető és legismertebb autóinak miniváltozatait. A kiállításhoz is tökéletes járművekkel izgalmas versenyek várnak rád a Speed Champions kínálatának további járműveivel.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Speed Champions - Speed Champions 76908 - Lamborghini Countach

9,490 Ft

LEGO Speed Champions - Speed Champions 76916 - Porsche 963

9,490 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385