KockaPark Campona

LEGO® 76902 - McLaren Elva

Ezzel a LEGO® Speed Champions McLaren Elva (76902) építőkészlettel a gyermekek és az autórajongók megszerezhetik, megépíth..

Azonosító: 76902-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

6,990 Ft

Ezzel a LEGO® Speed Champions McLaren Elva (76902) építőkészlettel a gyermekek és az autórajongók megszerezhetik, megépíthetik és felfedezhetik a világ egyik legexkluzívabb versenyautóját. A minden szögből bámulatos, részletesen kidolgozott másolat magával ragadó építési élményt nyújt, emellett a kiállításhoz és a szuper áramvonalas versenyhez egyaránt tökéletes!Épp olyan, mint az igaziEz a gyűjthető játékautó egy széles karosszériával rendelkezik, így elég hely van benne a 2 üléses, nyitható vezetőfülkének és még több eredeti részletnek is. A versenyruhával, bukósisakkal és csavarkulccsal felszerelt McLaren pilóta minifigura pedig rengeteg fantáziadús játékra inspirál.Ünnepeld a sebességet és az innovációt!A LEGO Speed Champions építőkészletek a világ vezető és legismertebb autóinak miniváltozatait nyújtják. A kiállításhoz is tökéletes járművek nagyszerűek ahhoz, hogy más Speed Champions játék járművekkel vágj bele az izgalmas versenybe.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Speed Champions - Speed Champions 76908 - Lamborghini Countach

9,490 Ft

LEGO Speed Champions - Speed Champions 76916 - Porsche 963

9,490 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385