KockaPark Campona

LEGO® Speed Champions 76910 - Aston Martin Valkyrie AMR Pro és Aston Martin Vantage GT3

Aston Martin Valkyrie AMR Pro és Aston Martin Vantage GT3! A gyerekek és az autórajongók imádni fogják ezt a gyűjthető ké..

Azonosító: 76910-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

17,990 Ft

Aston Martin Valkyrie AMR Pro és Aston Martin Vantage GT3! A gyerekek és az autórajongók imádni fogják ezt a gyűjthető készletet, ami az Aston Martin Valkyrie AMR Pro és a Vantage GT3 autókat tartalmazza – a versenyzős játékhoz és kiállításhoz. Íme a szupergyors autók rajongóinak készült nyerő kombináció – a LEGO® Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro és Aston Martin Vantage GT3 (76910) építőjáték-készlet. Most már te is megépítheted és felfedezheted ezeket a pontos részletekkel kidolgozott LEGO modelleket, amik elégedettséget nyújtó építési élménnyel gazdagítanak, emellett a kiállításhoz és a versenyzéshez egyaránt klasszak! Digitális építési útmutató Ehhez a Speed Champions készlethez egy nyomtatott útmutató, és egy digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás interaktív, digitális útmutatójának klassz nagyító és forgató eszközeivel építés közben minden szögből megjelenítheted a modell képét. Az innovatív design ünneplése A LEGO Speed Champions készletek a világ legnépszerűbb és leginnovatívabb járműveinek megépíthető változatait kínálják. A szórakoztató építési élményt nyújtó, gyűjthető modellek a kiállításhoz és a fantáziadús versenyzéshez egyaránt nagyszerűek, így remek ajándékok gyerekeknek és az autórajongók minden korosztályának.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Speed Champions - Speed Champions 76916 - Porsche 963

9,490 Ft

LEGO Speed Champions - Speed Champions 76915 - Pagani Utopia

9,490 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385