KockaPark Campona

LEGO® Speed Champions 76917 - 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34)

Ezt a megépíthető LEGO® Speed Champions Nissan Skyline GT-R (R34) modellmásolatot (76917) a Halálosabb iramban című film i..

Azonosító: 76917-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

9,490 Ft

Ezt a megépíthető LEGO® Speed Champions Nissan Skyline GT-R (R34) modellmásolatot (76917) a Halálosabb iramban című film ikonikus autója ihlette. A 9 éves vagy nagyobb gyerekek, autóimádók vagy a népszerű filmsorozat rajongói egyaránt átélhetik az izgalmas építést, mielőtt büszkén kiállítanák ezt a játék autót, vagy eljátszanák vele a szélsebes utcai versenyjeleneteket. Nagyszerű ajándék autórajongóknak Ez a Fast & Furious játék telis-tele van az eredeti modell autentikus részleteivel, köztük az oldalán lévő, ikonikus festéssel, hátsó légterelővel, elülső ráccsal, bámulatos kerékívekkel és az utasülésen található nitro üzemanyagtartállyal. Emellett egy Brian O'Conner minifigurát is találsz, amit a vezetőülésre helyezve akciódús játékba vághatsz bele. Szórakoztató, digitális élmény LEGO rajongóknak A LEGO Builder appal felnagyíthatod, megforgathatod és megjelenítheted a modell képét, így a fiatal és idősebb építők egyaránt életre kelthetik alkotásukat tableten vagy okostelefonon, ami remek sikerélményt nyújt.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Speed Champions - Speed Champions 76916 - Porsche 963

9,490 Ft

LEGO Speed Champions - Speed Champions 76915 - Pagani Utopia

9,490 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385