KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ - Luke Skywalker™ X-Wing™ robotja

A gyerekek hős lázadókká válhatnak az izgalmakkal teli LEGO® Star Wars™ univerzumban, miközben építenek, és játszanak a Lu..

Azonosító: 75390-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 6 - 0

6,490 Ft

Kosárba

A gyerekek hős lázadókká válhatnak az izgalmakkal teli LEGO® Star Wars™ univerzumban, miközben építenek, és játszanak a Luke Skywalker™ X-Wing™ robotja (75390) szettel! Egy szuper kreatív ajándék fiúknak, lányoknak és 6 éves vagy nagyobb rajongóknak, hiszen ezt a beállítható, kockákból épült Star Wars robotjátékot a fantáziadús akciókkal teli kalandokra terveztük. Tartalmaz egy, a Luke Skywalker LEGO minifigura számára készült, felnyitható vezetőülést, egy beállítható X-wing hátrakétát egy csipesszel a fénykard számára, valamint markoló kezeket, hogy tartani tudja a hatalmas fénykardot és az óriási korongvető pisztolyt. Ezt a LEGO X-wing robotot úgy terveztük, hogy az ifjú Jedik könnyen meg tudják építeni. Fokozd a kreatív élményt a LEGO Builder appal, amellyel 3D-ben ráközelíthetsz a modellre vagy elforgathatod azt, és az építők követhetik az építés előrehaladását is! A Luke Skywalker™ X-Wing™ robotja szett része a gyűjthető, gyorsan megépíthető LEGO Star Wars robotok sorozatának (a szettek külön kaphatók). Akcióra és kiállításra tervezve – A 195 elemből álló szett Luke Skywalker X-Wing robotja megépíthető játék 13 cm magas, és ki lehet állítani, amikor a játékidő küldetései szünetelnek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385