KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Battle Droid™ csapatszállító

Vigyél erősítést a Naboo-i csatába a LEGO® Star Wars Battle Droid csapatszállítón! Segíts a Battle Droid pilótáknak kirako..

Azonosító: 75086-1
Súly: 561 g.
Alkatrészek: 507
Minifigurák: 15
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 14

19,990 Ft

Vigyél erősítést a Naboo-i csatába a LEGO® Star Wars Battle Droid csapatszállítón! Segíts a Battle Droid pilótáknak kirakodni a Battle Droid rekeszeket és a levehető ágyúállványokat, mielőtt a Gungan harcosoknak idejük lenne célozni és tüzelni! Ahogy azt a Star Wars: I. epizód, Baljós árnyak című részében láthatttad, ezen a részletesen kidolgozott csapatszállítón levehető vezetőfülke is van, amely bármelyik véghez csatlakoztatható, valamint rejtett kerekek is vannak, amik segítik a csúszást a padlón. Vajon meg tudják a Gunganok akadályozni a Kereskedelmi Szövetséget abban, hogy átvegye az uralmat bolygójuk felett? A doboz egy fegyveres Gungan harcos minifigurát, valamint 2 Battle Droid pilótát és 12 Battle Droidot tartalmaz fegyverekkel felszerelve.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385