KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Millennium Falcon™

A Star Wars történet egyik legjellegzetesebb űrhajója visszatért, és áramvonalasabb és ellenállóbb, mint valaha! Ahogy az ..

Azonosító: 75105-1
Súly: 2244 g.
Alkatrészek: 1311
Minifigurák: 7
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 14

49,990 Ft

A Star Wars történet egyik legjellegzetesebb űrhajója visszatért, és áramvonalasabb és ellenállóbb, mint valaha! Ahogy az a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilmben látható, a Millennium Falcon legújabb LEGO® változatában számos új és továbbfejlesztett kiegészítőt találhatsz, például a még részletesebben kidolgozott hajótestet, a levehető pilótakabint, amelyben 2 minifigura számára is van hely, forgatható felső és alsó lézerágyú tornyot ajtónyílással és elég hellyel egy minifigura befogadására, kettős, rugós kilövőket, radar tányért, valamint rámpát és bejáratot. Nyisd fel a hajótörzs felső paneleit, és fedezz fel további részleteket, többek között a fő hajóüreget, amelyben ülőhelyek, holografikus sakktábla, részletesen kidolgozott hiperhajtómű, titkos rekesz, extra dobozok és kábelek, valamint tárolóhely a rugós kilövő töltényeinek! Természetesen egyetlen LEGO Millennium Falcon modell sem lehet teljes Han Solo és Chewbacca, valamint a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilm többi nagyszerű szereplője nélkül. Kapcsold be a hiperhajtóművet és induljon a LEGO Star Wars csata! A csomagban 6 minifigurát (Rey, Finn, Han Solo, Chewbacca, Tasu Leech és egy Kanjiklub bandatag, valamint egy BB-8 asztromechanikus droid) és válogatott fegyvereket találsz.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385