KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 75281 - Anakin Jedi™ vadászgépe

A fiatal Jedik Anakin Skywalker bőrébe bújva indulhatnak a csatába Anakin Jedi vadászgépével (75281), amit megtalálnak ebb..

Azonosító: 75281-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
13,690 Ft
11,490 Ft

A fiatal Jedik Anakin Skywalker bőrébe bújva indulhatnak a csatába Anakin Jedi vadászgépével (75281), amit megtalálnak ebben az akciódús LEGO® Star Wars™ készletben. Ennek a kockákból épült játéknak rengeteg izgalmas vonása van, amelyek kreatív játékra inspirálnak. Többek között tartalmaz egy nyitható, LEGO minifigurának kialakított pilótafülkét, rugós kilövőket, kihajtható terelőszárnyakat, R2-D2-nak kialakított helyet, valamint kapcsokat a tartalék lőszernek és Anakin fénykardjának. Kalandos szerepjátékok Az építőjáték-készlet tartalmaz egy Anakin Skywalker LEGO minifigurát és egy R2-D2 LEGO droid figurát, amelyekkel eljátszhatod a Star Wars: A Sith-ek bosszúja és a Star Wars: A klónok háborúja jeleneteit. Az önálló és csoportos játékhoz is nagyszerű, gyermekeknek szánt, szórakoztató építőjáték más LEGO Star Wars készletekkel is kombinálható, így még több galaktikus kalandot és kreatív mókát kínál. A szórakozás galaxisa! A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a legendás Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars építőjátékok nagyon népszerű és klassz ajándékötletek a változatos ízlésű rajongók bármely korosztályának.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385