KockaPark Campona

LEGO® 75283 - Páncélozott Támadó Tank (AAT™)

A gyermekeknek órákon át tartó, hősies csatában lehet részük ezzel a LEGO® Star Wars: A klónok háborúja Páncélozott Támadó..

Azonosító: 75283-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
16,990 Ft
13,990 Ft

A gyermekeknek órákon át tartó, hősies csatában lehet részük ezzel a LEGO® Star Wars: A klónok háborúja Páncélozott Támadó Tank (AAT) építőkészlettel (75283). Az AAT rengeteg valósághű részlettel rendelkezik, többek között nyitható fedélzeti nyílásokkal, ahol elférnek a harci droidok, LEGO minifigurákkal, 2 rugós kilövővel és egy felemelhető ágyúval ellátott, forgó lövegtoronnyal, amelyek szórakoztató kreatv játékra inspirálnak. 501. Légió a harci droidok ellen! Ebben az akciódús készletben 2 LEGO Star Wars™ minifigurát találsz – Ahsoka Tanót és Ahsoka klónkatonáját –, valamint AAT pilóta droid és harci droid LEGO figurákat, akiknek válogatott fegyvereik vannak, így minden készen áll a szerepjátékhoz. Klassz ajándékötlet, ami bármelyik rajongó LEGO Star Wars gyűjteményét gyarapíthatja, emellett ez az építőjáték-készlet az önálló és a csoportos játékhoz is nagyszerű. Star Wars akció LEGO stílusban! A LEGO Csoport már 1999 óta alkot kockából épült, ikonikus Star Wars vadászgépeket, járműveket, helyszíneket és szereplőket. A készletek fantasztikus kínálatával a téma hatalmas sikernek örvend, a rajongók nagy örömére.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385