KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ 75324 - Dark Trooper™ támadás

Dark Trooper™ támadás! A Star Wars: A Mandalóri című sorozat rajongói imádni fogják ezt a harci építőjáték-készletet, ami..

Azonosító: 75324-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

14,990 Ft

Dark Trooper™ támadás! A Star Wars: A Mandalóri című sorozat rajongói imádni fogják ezt a harci építőjáték-készletet, ami Luke Skywalker visszatérését és a Dark Troopereket tartalmazza. Ünnepeld meg Luke Skywalker visszatérését a Star Wars: A Mandalóri című sorozat 2. évadában ezzel a 8 éves kortól ajánlott Dark Trooper támadás építőjáték-készlettel (75324). A szett a Birodalmi könnyűcirkálóban játszódó jelenet részleteit jeleníti meg, ahol Luke újra felbukkant. A helyszínt egy forgó felvonó, egy forgó harci platform és egy csúszó „Erő” platform egészíti ki, amivel visszaverheted a Dark Troopereket. A készletben 4 LEGO® minifigura is vár rád: egy új, 2022 márciusában megjelenő Luke Skywalker fénykarddal, és 3 Dark Trooper romboló pisztolyokkal, amik szórakoztató, kreatív játékra inspirálnak. Digitális építési eszközök Az illusztrált, lépésről lépésre vezető építési útmutatót megtalálod a dobozban, valamint az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban, ami interaktív képmegjelenítő eszközöket is tartalmaz, amik még tovább fokozzák a kreatív élményt. Klassz építőjátékok A LEGO Csoport már 1999 óta kínál csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars™ univerzumból, így a rajongók minden korosztályára hatalmas kínálat vár, amik között szuper ajándékokat találnak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385