KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ 75327 - Luke Skywalker™ (Vörös Ötös) sisak

Luke Skywalker™ (Vörös Ötös) sisak! Válj eggyé az Erővel, miközben megalkotod Luke Skywalker sisakját ezzel a felnőttekne..

Azonosító: 75327-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 18 - 0

28,990 Ft

Kosárba

Luke Skywalker™ (Vörös Ötös) sisak! Válj eggyé az Erővel, miközben megalkotod Luke Skywalker sisakját ezzel a felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO® Star Wars™ építőmodellel. Érezd a kreatív Erő hatalmát, miközben megépíted a gyűjthető Luke Skywalker (Vörös Ötös) sisakot (75327). Luke ikonikus pilótasisakjának megépíthető modellje a legelső hőssisak és nyitott sisak a LEGO® Star Wars™ gyűjteményben. Engedd szabadjára a benned lakozó Jedit, és alkosd meg az olyan hiteles részleteket, mint a kockákból épült mikrofon és a párnázott belső rész, valamint az áttetsző vörös szemvédőelemek. Egészítsd ki a névtáblával ellátott állvánnyal, hogy teljessé varázsold az elképesztő dekorációt. Lépésről lépésre vezető útmutató Az átlátható útmutatót megtalálod a csomagban, szóval csak kapcsolódj ki, és élvezd az építési folyamatot! Ha pedig készen állsz egy újabb építési kihívásra, szerezd be a többi új, 2022 márciusában megjelenő LEGO Star Wars sisakot is. A galaxis a te kezedben van Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban kezdődött. Most pedig az otthonodban folytatódik a történet a felnőtteknek szánt, kiváló minőségű LEGO Star Wars készletek gyűjteményével. Fedezd fel a kínálatot, hogy megtaláld a tökéletes ünnepi vagy születésnapi ajándékötleteket a Star Wars rajongóknak vagy a lelkes LEGO építőknek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385