KockaPark Campona

LEGO® LEGO Star Wars Rajtaütés a Ferrix™-en

A Star Wars: Andor rajongók eljátszhatják az akciódús rajtaütést Ferrixen ezzel a LEGO® Star Wars™ (75338) készlettel. Sze..

Azonosító: 75338-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

34,990 Ft

A Star Wars: Andor rajongók eljátszhatják az akciódús rajtaütést Ferrixen ezzel a LEGO® Star Wars™ (75338) készlettel. Szerepel benne egy mobil Tac-Pod, aminek teteje és oldala nyitható, így könnyen hozzáférhetsz a részletes belső térhez, a szárnya repülő és leszálló módba állítható, ezenkívül forgó dupla korongvetővel rendelkezik, plusz speeder bike-kal, amin Cassian Andor és Luthen Rael utazhat. 3 LEGO minifigura tartozik a készlethez, és a harci játékhoz mindegyiknek lézerpisztolya is van. App segíti az építést Ez az építőjáték készlet szuper ajándék gyerekeknek 9 éves kortól. Jó móka megépíteni akár egyedül, akár másokkal, és illusztrált építési útmutatók tartoznak hozzá. Ezenkívül tekintsd meg a LEGO Építési útmutatók alkalmazást digitális útmutatókért és megjelenítő eszközökért. Vagány építőjátékok A LEGO Csoport 1999 óta alkot újra ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A játékhoz és kiállításhoz egyaránt remek építőmodellek széles kínálatát a rajongók minden korosztálya imádni fogja.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385