KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Batmobile™: Joker™ üldözése

A gyermekek örömmel fognak Batman™ és Joker™ bőrébe bújni a LEGO® DC Batman 76119 Batmobil™: Joker üldözése készlettel. Ez..

Azonosító: 76119-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 335
Minifigurák: 2
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

9,990 Ft

A gyermekek örömmel fognak Batman™ és Joker™ bőrébe bújni a LEGO® DC Batman 76119 Batmobil™: Joker üldözése készlettel. Ez a klasszikus Batmobil játékautó modell rengeteg szemet gyönyörködtető funkcióval van ellátva, melyek elbűvölik a fiatal szuperhősöket. Például egy részletesen kidolgozott műszerfal a nyitható, minifigurának kialakított vezetőfülkében, egy keréktárcsákat díszítő denevér szimbólum, valamint egy lángoló kipufogó elem, ami automatikusan forogni kezd, ha megtolod az autót. A Batmobil rejtett, előjövő korongvetői nagyszerűek a szintén korongvetővel felfegyverkezett Joker elleni csatákhoz. A LEGO Batman játékkészlet 2 minifigurát tartalmaz, a gyermekek pedig tetszésük szerint alakíthatják épületeiket, minifiguráikat és fegyvereiket a csomagban található, 10 válogatott Denevér elem segítségével. Bármelyik LEGO építő bámulatos építési élményhez juthat az Instructions PLUS révén, ami az okostelefonokon és tableteken is elérhető a LEGO Life applikációban. A könnyen használható, intuitív építési útmutatóval az építő, egy különleges „szellem” módot használva, alkotásaira ráközelíthet, valamint elforgathatja és megjelenítheti azokat menet közben. Az Instructions PLUS azért is nagyszerű a kis építők számára, mert átvezeti őket az építési folyamaton, így fokozva a függetlenség érzését és a sikerélményt. Ebben a szuperhős játékkészletben 2 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO® minifigurát találsz: Batman™-t és Joker™-t. A Batmobil™ tartalmaz egy nyitható, minifigurának kialakított vezetőfülkét részletesen kidolgozott műszerfallal, 2 rejtett, kihajtható korongvetőt, nyitható motorháztetőt, melyben egy kockából épült motor található, egy automatikusan forgó, lángoló kipufogó elem funkciót, 2 denevérszárnyat, valamint áttetsző sárga és piros fény elemeket. Ha elindítod az autót, a lángoló kipufogó elem forogni kezd. A LEGO® Batman™ játékkészlet tartalmazza Joker korongvetőjét, valamint 10 válogatott Denevér elemet, melyek segítségével tetszésed szerint alakíthatod az épületeket, minifigurákat és a fegyvereket is. Ez a klassz, gyermekeknek szánt játék a legjobb szuperhős témájú ajándék a Batman™ rajongók számára. A LEGO® Life applikáció használatával hozzáférhetsz a szuperhős játékhoz tartozó, intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A Batmobil™ játékautó méretei: több mint 7 cm magas, 24 cm hosszú és 6 cm széles.

Termékek amik még érdekelhetnek

4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385