KockaPark Campona

LEGO® Amerika Kapitány Outrider támadás

Száguldj az Outriderek elleni csatába Amerika Kapitány vagány motorjával ebben a LEGO® Marvel Bosszúállók 76123 Amerika ka..

Azonosító: 76123-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 139
Minifigurák: 4
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

Online akció
8,990 Ft
8,290 Ft

Száguldj az Outriderek elleni csatába Amerika Kapitány vagány motorjával ebben a LEGO® Marvel Bosszúállók 76123 Amerika kapitány: Outrider támadás készletben! A megépíthető játék motorkerékpár tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét, 2 Amerika Kapitány pajzskilövőt, 2 levehető és lövésre nem alkalmas ágyút, csatlakozási pontokat a minifigurák számára, valamint egy lehajtható motorkitámasztót is. Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet 4 Marvel szereplőt tartalmaz — köztük Amerika Kapitány minifiguráját egy új, 2019 márciusában megjelenő sisakban és Bosszúállók csapatöltözékben —, hogy eljátszhasd a Marvel Bosszúállók filmek izgalmas jeleneteit! Ez az Amerika Kapitány játékkészlet a Marvel Univerzum 4 minifiguráját tartalmazza: Amerika Kapitányt és 3 Outridert. Amerika Kapitány motorja egy minifigurának kialakított vezetőfülkével, 2 Amerika Kapitány pajzskilövővel, az első kereken lévő levehető és lövésre nem alkalmas ágyúkkal, csatlakozási pontokkal a minifigurák számára, lehajtható motorkitámasztóval, fényszóró elemmel és egy kipufogócső láng elemmel van ellátva. Vedd le az ágyúkat, és rakd őket Amerika Kapitány kezébe, hogy készen álljon a csatára és a fantáziadús játékra! Ez a szuperhős játékkészlet tartalmazza Amerika Kapitány új, 2019 márciusában megjelenő sisak elemét és Bosszúállók csapatöltözékét. Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek lebilincselő akciójeleneteit ezzel a klassz LEGO® építőjátékkal! Amerika Kapitány járművének méretei: több mint 7 cm magas, 21 cm hosszú és 7 cm széles.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft
4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385