KockaPark Campona

LEGO® Fekete Párduc Dragon Flyer

Az ifjú szuperhősök eljátszhatják a Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios film légi csatajelenetét a LEGO® Marvel Feke..

Azonosító: 76186-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

6,490 Ft

Az ifjú szuperhősök eljátszhatják a Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios film légi csatajelenetét a LEGO® Marvel Fekete Párduc Dragon Flyer (76186) modellel – a Marvel filmek egyik legjellegzetesebb repülőjével.Kiváló, szuperhősös harci repülőgép A Fekete Párduc legendás repülőjének autentikus másolata egy kiemelkedő készlet, amivel a gyermekek a lehető legtöbbet hozhatják ki a játékból és a kiállításból egyaránt. A futurisztikus wakandai repülő tartalmaz 4 állítható szárnyat – amelyek előre, hátra, fel és le mozgathatók –, 2 korongvetőt és egy nyitható pilótafülkét, amiben egy minifigura beülhet az irányítópult mögé. A készlethez 3 minifigura tartozik, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak: Fekete Párduc, testvére, Shuri és egy gonosz Chitauri harcos, aki egy nagy erejű ágyúval van felfegyverkezve.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft
4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385