KockaPark Campona

LEGO® Super Heroes 76192 - Bosszúállók: Végjáték a döntő csata

A gyermekek részt vehetnek a Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios film végső csatajelenetében, de akár saját, végtele..

Azonosító: 76192-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

32,990 Ft

A gyermekek részt vehetnek a Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios film végső csatajelenetében, de akár saját, végtelen és fantáziadús szuperhősös kalandokat is eljátszhatnak. Keltsd életre a Marvel film akcióit a LEGO® Marvel Bosszúállók: Végjáték, a döntő csata (76192) játékkészlettel! Fantasztikus Marvel Bosszúállók játékkészlet A gyermekek csatlakozhatnak a LEGO Marvel szereplők lenyűgöző sokaságához – Thorhoz, Amerika Kapitányhoz, Fekete Párduchoz, Vasemberhez, Skarlát Boszorkányhoz, Hangyához, Thanos-hoz és egy Chitauri harcoshoz –, hogy a Bosszúállók főhadiszállásán belevágjanak a végtelen szuperhőskalandokba. A készlet telis-tele van olyan részletekkel, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak: Vasember laborjával, ahol a klassz Nanokesztyűt építi; egy pihenő- és tárgyalóteremmel, ahol a szuperhősök összegyűlhetnek; egy börtöncellával; valamint egy kinyitható furgonnal, amiben egy időgép rejlik. Klassz LEGO Bosszúállók készlet szuperhős-minifigurákkal A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel teli LEGO Marvel Bosszúállók építőjátékok segítségével a gyermekek eljátszhatják kedvenc Marvel filmjeleneteiket, és feltárhatják a fantáziadús szuperhős-szerepjáték izgalmas univerzumát. A LEGO® Marvel Bosszúállók: Végjáték, a döntő csata (76192) készlet lenyűgöző szuperhőseivel, klassz funkcióival és bámulatos kiegészítőivel a gyermekek eljátszhatják a Marvel film legklasszabb akciójelenetét. Tartalmazza Thor, Amerika Kapitány, Fekete Párduc, Vasember, Skarlát Boszorkány és egy Chitauri harcos minifiguráit, valamint egy Thanos figurát és egy Hangya mikrofigurát is. A gyermekek a Bosszúállók főhadiszállásán csatlakozhatnak a LEGO® Marvel szereplők szupersztárjaihoz, ahol megtalálják Vasember laborját, egy pihenőhelyiséget, egy börtöncellát és egy nyitható furgont, amiben egy időgép lapul. Különleges ajándék a Marvel Bosszúállók 8 éves vagy nagyobb rajongóinak. Ez a sokoldalú játékkészlet több mint 16 cm magas, 37 cm széles és 12 cm mély, és más LEGO® Marvel építőkészletekkel is könnyedén kombinálható. Tartalmaz egy hatalmas, forgatható, dönthető és nagy gumihegyű nyilat lövő ágyút, valamint egy forgatható és dönthető radart a főhadiszállás tetején. A kiegészítők között találsz harapnivalókat, üdítőket, egy fegyverállványt és olyan eredeti részleteket, mint Thanos kétélű kardja, amit a gyermekek 2 egykezes karddá alakíthatnak át. Minden LEGO® Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek végtelen, fantáziadús játéklehetőségeket kínálnak. A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft
4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385