KockaPark Campona

LEGO® Super Heroes 76237 - Menedék II: A végjáték csata

Thanos Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios filmből ismert űrhajójának valósághű, megépíthető és kiállítható játékmás..

Azonosító: 76237-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 7 - 0

18,990 Ft

Kosárba

Thanos Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios filmből ismert űrhajójának valósághű, megépíthető és kiállítható játékmásolata. A gyermekek kiállíthatják a Marvel-moziuniverzum iránti szenvedélyüket, amit az összes barátjuk megcsodálhat. A LEGO® Marvel Menedék II: A végjáték csata (76237) készlet telis-tele van valósághű részletekkel, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak, emellett kiállítva is bámulatosan mutatnak. Részletesen kidolgozott űrhajó és ikonikus szereplők A 6 ijesztő korongvetővel felszerelt, 4-szárnyú Menedék II űrhajó egyenesen a gyermekek kezébe adja a Marvel film akcióját. A tágas pilótafülkében találsz egy pilótaülést és egy műszerfalat, ahonnan a hatalmas Thanos irányíthatja az űrhajót. A lent található raktérben pedig a Végtelen Kesztyű rejlik. A készlet 3 minifigurát tartalmaz: Vasembert kék energiarobbantókkal és egy kilövővel, Marvel kapitányt tüzes energiarobbantókkal és egy pajzzsal, valamint Thanos-t egy aranysisakkal és egy kétélű karddal. A stabil oldalsíneknek köszönhetően a gyermekek könnyedén megfoghatják és irányíthatják a nagy űrhajót, miközben eljátsszák a Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios film jeleneteit, vagy saját, fantáziadús kalandokat találnak ki. A LEGO® Marvel Menedék II: A végjáték csata (76237) egy népszerű űrhajó a Marvel filmekből, ami telis-tele van valósághű részletekkel, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak, emellett kiállítva is bámulatosan mutatnak. 3 minifigurát tartalmaz: Vasembert energiarobbantókkal és egy kilövővel, Marvel kapitányt tüzes energiarobbantókkal és egy pajzzsal, valamint Thanos-t egy aranysisakkal és egy kétélű karddal. A megépíthető űrhajónak nyitható pilótafülkéje, nyitható raktere és 6 korongvetője van. A gyermekek a 2 szuperhőshöz csatlakozva megakadályozhatják, hogy Thanos használja a Végtelen Kesztyűt. Ez a látványos, kiállítható építőjáték remek születésnapi, ünnepi ajándék vagy hétköznapi meglepetés a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek. A megépíthető űrhajó több mint 7 cm magas, 18 cm hosszú és 36 cm széles – elég kicsi ahhoz, hogy egy kézzel felvehető legyen, ám elég nagy a fantasztikus kalandokhoz. Minden LEGO® Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek végtelen, fantáziadús játéklehetőségeket kínálnak. A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76248 - A Bosszúállók Quinjetje

39,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385