KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 71368 - Toad kincsvadászata kiegészítő szett

A játékosoknak le kell győzniük az ellenségeket és át kell jutniuk a kihívásokon a Toad faluban ezzel a LEGO® Super Mario™..

Azonosító: 71368-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

19,890 Ft

A játékosoknak le kell győzniük az ellenségeket és át kell jutniuk a kihívásokon a Toad faluban ezzel a LEGO® Super Mario™ Toad kincsvadászata kiegészítő szettel (71368). Szuper ajándék gyermekeknek, amellyel kiegészíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat (71360). A csomag aranyos Toad és Toadette játékfigurákat, 2 Cheep Cheepet és egy Goombát is tartalmaz. Egy hídon, valamint csúszó és forgó platformokon kell átjutnod ahhoz, hogy elérj az 1-es, 2-es és 3-as kockákhoz a Toad házakban, a fában és a kincsesládában. Digitálisan továbbfejlesztett építés A készlethez tartozó, intuitív Instructions PLUS-t megtalálod a LEGO Super Mario alkalmazásban, amelyen belül klassz képmegjelenítő eszközök várnak rád a könnyebb építés érdekében. Emellett szórakoztató, kreatív átalakítási és játékmódokat javasol, valamint egy biztonságos platformot is biztosít ahhoz, hogy más rajongókkal is megoszd az ötleteidet. Korlátlan kihívások A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc karakterét, emellett a barátokkal való megmérkőzésekhez és az önálló játékhoz is ideálisak. A kezdőpálya-, a kiegészítő szettek és a szupererőcsomagok korlátlan játéklehetőségeket nyújtanak, amelyek fejlesztik a gyermekek problémamegoldó készségeit.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - LEGO® 71362 - Védett erőd kiegészítő szett

13,990 Ft

LEGO - LEGO® 71360 - Mario kalandjai kezdőpálya

20,990 Ft
8 %

LEGO - LEGO® 71363 - Sivatagi Pokey kiegészítő szett

5,490 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385