KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 42104 - Versenykamion

Fantasztikus kamionmodell gyermekeknek, akik imádják az akciójátékokat. Kis autóversenyződ örömmel fogja megépíteni ezt a ..

Azonosító: 42104-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

7,690 Ft

Fantasztikus kamionmodell gyermekeknek, akik imádják az akciójátékokat. Kis autóversenyződ örömmel fogja megépíteni ezt a LEGO® Technic™ (42104) Versenykamiont. És ez csupán a kezdet! Miután megépítetted, húzd vissza, majd nézd, hogy a kamion milyen gyorsan száguld a célvonal felé, így átélheted a valódi verseny izgalmait. Klassz kamionos játékkészlet a versenyzős kalandokhoz Ez a kamionmodell biztosan megragadja a kis autórajongók képzeletét. A hatalmas kipufogócső és óriási légterelő, valamint a nyitható ajtók és motorháztető számtalan játéklehetőséget nyújt a gyermekek számára. De ez még nem minden! Ezzel a 2 az 1-ben műanyag modellkészlettel a gyermekek átalakíthatják a kamiont egy klassz Versenyautóvá, így még több lehetőségük lesz arra, hogy új építési készségeket sajátítsanak el. Műszaki játékok, melyek feltüzelik a fiatalok fantáziáját A LEGO Technic ideális olyan rajongó építőknek, akik kihívást jelentő építésre vágynak valósághű funkciókkal teli modellekkel. Minden készlethez tartozik egy nyomtatott útmutató, ám ehhez a készlethez a digitális Instructions PLUS-t is használhatod. Az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető felület közelítő és forgó képmegjelenítőt tartalmaz, így az építők átélhetik a sikerélmény örömét.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Technic - Technic 42141 - McLaren Formula 1™ versenyautó

84,990 Ft
4 %

LEGO Technic - LEGO® 42115 - Lamborghini Sián FKP 37

181,990 Ft

LEGO Technic - Technic 42148 - Hótakarító

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385