KockaPark Campona

LEGO® 42117 - Versenyrepülőgép

Keltsd életre a műrepülőgépek izgalmas világát ezzel a LEGO® Technic Versenyrepülőgéppel (42117)! Ez a 7 éves vagy nagyobb..

Azonosító: 42117-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

3,990 Ft

Keltsd életre a műrepülőgépek izgalmas világát ezzel a LEGO® Technic Versenyrepülőgéppel (42117)! Ez a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak szánt meglepetés olyan részleteket tartalmaz, mint a propeller, ami a repülő megtolásakor elkezd forogni, emellett nyitható motorháztetők is várnak rájuk. A szemet gyönyörködtető, szponzorrészletekkel kiegészített kékeszöld és narancssárga színösszeállítás teszi teljessé ezt a klassz kis ajándékot, ami bármilyen alkalomra nagyszerű – pont olyan, mint egy valódi versenyrepülőgép! 2 az-1-ben modell Ez a játék repülőgép Sugárhajtású repülővé alakítható, így a gyermekekre még több építési móka vár. Könnyedén belevághatsz az építésbe, hiszen a készlethez Instructions PLUS is tartozik. Az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető, interaktív útmutatóban közelítő és forgó eszközök, valamint a szellemmód is segíti a gyermekeket az önálló építésben. Órákon át tartó, kreatív játék A LEGO Technic univerzum tapasztalt építőknek szánt építőjátékokat nyújt a fiatal LEGO rajongók számára, akik készen állnak a következő kihívásra. Ezek a készletek nagyszerű módon bemutatják a gépészet és a mechanika világát, hiszen olyan járműveket tartalmaznak, amelyek úgy néznek ki és úgy is működnek, mint a valódiak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Technic - Technic 42141 - McLaren Formula 1™ versenyautó

84,990 Ft

LEGO Technic - Technic 42148 - Hótakarító

3,990 Ft
4 %

LEGO Technic - LEGO® 42115 - Lamborghini Sián FKP 37

181,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385