KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 60245 - Rendőrségi teherautós rablás

A kis akcióhősök, valamint a klassz LEGO® City TV sorozat rajongói imádni fogják ezt a LEGO City Rendőrségi teherautós rab..

Azonosító: 60245-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

15,290 Ft

A kis akcióhősök, valamint a klassz LEGO® City TV sorozat rajongói imádni fogják ezt a LEGO City Rendőrségi teherautós rablás (60245) akciókészletet, mely tartalmazza a hős Tom Bennettet és a hírhedt bűnözőt, Big Betty-t is. A könnyen érthető építési útmutatóval még a kis LEGO építők is átélhetik a magával ragadó építési és játékélményt. Gyermekeknek szánt játék számtalan klassz funkcióval Ha egy funkciókkal teli akciójátékot keresel gyermekeknek, ebben a játékkészletben mindent megtalálsz hozzá. A 4 minifigurával, a banktörő óriás-teherautó játékkal, ami egy hatalmas mágnessel van ellátva, egy mágneses széfet tartalmazó bank épülettel, egy rendőrségi megfigyelő furgonnal és egy motorkerékpárral – minden készen áll az akciódús mókához. Építőkészletek gyermekeknek A gyermekek imádják a végtelen, szerepjátékos lehetőségeket, melyeket a LEGO City rendőrségi készletek nyújtanak. A valósághű járművek, a részletesen kidolgozott épületek és a mókás szereplők széles választékával a gyermekek valószerű helyzeteket alkothatnak, melyek a valódi városi életet tükrözik, szórakoztató és fantáziadús formában.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385