KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 60255 - Kaszkadőr csapat

A kis kaszkadőrök hatalmas műsort rendezhetnek ezzel a LEGO® City Kaszkadőr csapat (60255) készlettel! Tartalmaz egy klass..

Azonosító: 60255-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
3,290 Ft
2,550 Ft

A kis kaszkadőrök hatalmas műsort rendezhetnek ezzel a LEGO® City Kaszkadőr csapat (60255) készlettel! Tartalmaz egy klassz játék ATV-t, egy motorkerékpárt, 2 kaszkadőr sofőr minifigurát sisakokkal és egy felhajtó rámpát lángokkal. Valójában ebben az építőjátékban minden megvan, amire a gyermekeknek szükségük lehet az önálló szerepjátékhoz, amitől megborzong a közönség! Építőjáték egy kis plusszal Ehhez a játékkészlethez egy egyszerű építési útmutató és Instructions PLUS is tartozik! Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmaz, melyek segítenek a kis LEGO építőknek építőmesterekké válni. Klassz játékok gyermekeknek A LEGO® City gurulásra született! A Turbó kerekek készletekkel a gyermekek szabadjára engedhetik a bennük lakozó sebességet a szupergyors, szuper-klassz, kerekes építőjátékok széles választékával! Ezek a funkciókkal teli építőjátékok és szórakoztató szereplők végtelen, önálló játékra inspirálnak, ahol a gyermekek valós életen alapuló helyzeteket játszhatnak el szórakoztató és izgalmas formában.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385