KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 60261 - Központi Repülőtér

A gyermekek imádni fogják a nyaralások hangulatát, amelyet a LEGO City Központi Repülőtér (60261) játékkészlet inspirál. N..

Azonosító: 60261-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

Online akció
15,490 Ft
13,580 Ft

A gyermekek imádni fogják a nyaralások hangulatát, amelyet a LEGO City Központi Repülőtér (60261) játékkészlet inspirál. Nem csak egy részletes terminálépület, üzemanyag-tartálykocsi és poggyászkocsi is van benne. A gyermekek kapnak egy lenyűgöző charter repülőgépet is, amelyben van hely egy pilóta és több utas minifigura számára! A földi személyzettel, aki gondoskodik a dolgok jól szervezett működtetéséről, a gyermekek az év bármely napján élvezhetik az inspiráló repülős kalandokat. Nagyszerű építőjáték gyermekeknek Ez a 4 év fölöttieknek szánt készlet tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és egy különleges Kezdőkocka elemet, így a fiatalok átélhetik a LEGO készletek önálló megépítésével járó büszkeséget. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként a gyermekek az Instructions PLUS felülethez is hozzáférhetnek – ez egy interaktív építési útmutató, mely klassz közelítő és forgó képet megjelenítő funkciót tartalmaz, mellyel a LEGO építés gyerekjáték lesz! A LEGO City kreatív világa A LEGO City Repülőtér készletek élvezetes építést és játékélményt nyújtanak a valósághű járművekkel, a részletgazdag kiegészítőkkel és a szórakoztató karakterekkel, amelyek fantáziadús, végtelen szerepjátékra ösztönöznek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385