KockaPark Campona

LEGO® 60292 - Városközpont

Ezzel a kiváló minőségű LEGO City Városközpont (60292) játékkészlettel a gyermekek elmerülhetnek a LEGO® City kalandok TV ..

Azonosító: 60292-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

39,990 Ft

Ezzel a kiváló minőségű LEGO City Városközpont (60292) játékkészlettel a gyermekek elmerülhetnek a LEGO® City kalandok TV sorozatban. Vár rájuk egy játék pizzéria, újrahasznosító állomás, autómosó, elektromos járműveknek kialakított töltőállomás, harcművészeti dódzsó és egy park, benne gyerekjátékokkal, valamint mókás LEGO City minifigurák is. A mellékelt LEGO City útszakaszokkal a gyermekek más szettekkel is kombinálhatják a városuk kibővítéséhez – úgy, ahogy nekik tetszik!Nagyszerű ajándék 6 éves kortólA játékkészlethez egy egyszerű útmutató és Instructions PLUS is tartozik – az interaktív útmutató közelítő és forgó eszközeivel a gyermekek hamar építőmesterekké válhatnak. Az Instructions PLUS az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része.A LEGO City kreatív világaA LEGO City készletek remek építési és játékélményt nyújtanak, hiszen a funkciókban gazdag épületek, a valósághű járművek és a mókás szereplők végtelen szerepjátékra inspirálnak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385