KockaPark Campona

LEGO® City 60302 - Vadvilági mentési művelet

Ez a több modellt tartalmazó LEGO® City Vadvilági mentési művelet (60302) játékkészlet telis-tele van klassz jellemzőkkel,..

Azonosító: 60302-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 6 - 0

41,990 Ft

Kosárba

Ez a több modellt tartalmazó LEGO® City Vadvilági mentési művelet (60302) játékkészlet telis-tele van klassz jellemzőkkel, többek között egy vagány, csörlős helikopterrel, egy lánctalpas járművel, egy szavannahelyszínnel földcsuszamlás funkcióval, valamint egy állatorvosi állomással. A játék elefántok, a krokodilok, a majom és a mentőcsapat végtelen, izgalmas állatmentő szórakozást nyújtanak.Remek építési- és játékélmény a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek A LEGO City készlet dobozában egy könnyen követhető építési útmutatót is találsz. Vagy letöltheted az Instructions PLUS útmutatót, amely az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található. Ez a közelítő és forgó képmegjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a gyermekekből!Repítsd a gyermekeket az akció sűrűjébe! A LEGO City Vadvilági játékkészletek tartalmaznak ikonikus állatokat, valósághű helyszíneket, részletgazdag járműveket és inspiráló szereplőket, amelyek fantáziadús játékra bátorítanak. A gyermekek hétköznapi hősökké válhatnak a szórakoztató és izgalmas köntösbe bújtatott, valóságon alapuló történetekben és élethelyzetekben.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385