KockaPark Campona

LEGO® City 60313 - Űrutazós élmény teherautó

Ez a LEGO® City Űrutazós élmény teherautó (60313) játékkészlet tökéletes gyerekeknek és a vidámparkrajongóknak. A csuklós ..

Azonosító: 60313-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

18,490 Ft

Ez a LEGO® City Űrutazós élmény teherautó (60313) játékkészlet tökéletes gyerekeknek és a vidámparkrajongóknak. A csuklós teherautóhoz egy lekapcsolható utánfutó tartozik, ami működő, űrtémájú játékká alakítható, sok-sok izgalmas funkcióval. A készlet 3 minifigurát és rengeteg történetmesélésre inspiráló kiegészítőt tartalmaz a végtelen játékhoz. A 6 éves vagy nagyobb fiúk és lányok számára tervezve Ez a játékkészlet egy könnyen követhető építési útmutatót is tartalmaz, így a gyerekek megépíthetik saját LEGO játékaikat, de akár a barátaikhoz vagy családtagjaikhoz csatlakozva is belevághatnak a közös építési- és játékélménybe. A világ felfedezése játékon keresztül A LEGO® City játékkészletek valósághű járművekkel, részletekben gazdag épületekkel és inspiráló szereplőkkel repítik a gyerekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, mókás játék vár rájuk.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385