KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41254 - Vulkán Rock City koncert

Ez a klassz LEGO® Trolls World Tour Vulkán Rock City koncert játék (41254) életre kelti a zene világát a Trollok rajongói ..

Azonosító: 41254-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

13,990 Ft

Ez a klassz LEGO® Trolls World Tour Vulkán Rock City koncert játék (41254) életre kelti a zene világát a Trollok rajongói számára. A 3 minifigura segítségével azonnal belevághatsz a játékba. A gyermekek örömmel fognak segíteni Pipacsnak felkészülni a Barb elleni rock párbajra a különböző hajdíszekkel. Ezután rárakhatják őket a forgó pódiumokra, hogy egy drámai, zenei filmjelenetet játsszanak el. Trollok játék koncert színpad – telis-tele klassz funkciókkal A Trollok filmes játékkészlet megépítése után a gyermekek még hosszú ideig élvezhetik a fantáziadús játékot. Nézd meg a mozgatható, filc szárnyakat, a forgó emelvényeket és a színpad mögötti nyalánkságokat! A gyermekek örömmel fogják megkeresni a gyűjthető húrt, amit belerakhatnak a lantba – a többi LEGO Trolls World Tour készletekben összegyűjtött húrokkal együtt. Kreatív játék gyermekeknek, akik imádják a Trollok filmes játékokat A LEGO Trolls World Tour készletek feltárják a játék világát a DreamWorks Trollok filmek rajongói előtt. Minden készlethez nyomtatott útmutató és digitális Instructions PLUS jár, hogy könnyebb legyen az építés a fiatalok számára.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

16 %

LEGO - LEGO® 41251 - Pipacs kabinja

5,480 Ft

LEGO - LEGO® 41250 - Táncparti a Techno szirten

6,890 Ft

LEGO - LEGO® 41253 - Tutajos kaland Magányos lapályon

13,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385