KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 43107 - HipHop Robot BeatBox

Tárd fel a videoklip-készítés világát olyan gyermekek előtt, akik imádnak táncolni és szerepelni. Ez a LEGO® VIDIYO™ HipHo..

Azonosító: 43107-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 0 - 0

5,490 Ft

Tárd fel a videoklip-készítés világát olyan gyermekek előtt, akik imádnak táncolni és szerepelni. Ez a LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot BeatBox (43107) készlet izgalmassá varázsolja a játékot. Töltsd le az ingyenes alkalmazást, hogy beolvasd a zenész minifigurát, és megismerd a robot klassz, színpadi személyiségét. Ezután olvasd be a BeatBits elemeket, hogy különleges effekteket, kihívásokat és sok minden mást is feloldj, miközben a gyermekek saját, egyedi hiphop videóklipet készítenek, amit más alkotókkal is megoszthatnak a gyermekbarát közösségi felületen. Hordozható, az út közbeni mókához A gyermekek örömmel fogják feldíszíteni BeatBox dobozukat LEGO elemek segítségével. Választhatnak hordozható magnó, festékszóró vagy csavarkulcs elemek közül – de akár saját ötleteket is alkothatnak. A BeatBox összehajtható, amiben a BeatBits elemek és minifigurák is tárolhatók, így az útközbeni játékhoz is ideális. Alkoss zenés élményeket! A LEGO VIDIYO szettek biztonságos, közösségi játékélményt nyújtanak, amelyekkel a gyermekek megrendezhetik, elkészíthetik és szerepelhetnek saját videoklipjeikben. Videókészítés közben fejlődik a kreativitásuk, hiszen rengeteg mixszel, mókás szereplőkkel, dalokkal, táncmozdulatokkal és lenyűgöző effektekkel egészíthetik ki a klipet.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - 43103 - Punk Pirate BeatBox

5,490 Ft

LEGO - 43104 - Alien DJ BeatBox

8,990 Ft

LEGO - 43102 - Candy Mermaid BeatBox

5,490 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385