KockaPark Campona

Szállítás és átvétel

HOGYAN VÁSÁROLHATSZ NÁLUNK?
A vásárlás weboldalunkról regisztrációhoz kötött. Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át.
Ez alól kivétel képez az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, mely nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a szállításhoz szükséges információk.
A megrendelés során kért személyes adatok - név, cím, e-mail cím, telefonszám - számlád megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához szükségesek.

Átvétel személyesen: a megrendelt termékeket átveheted budapesti boltunkban a nyitva tartási időben - ez esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget.

Futárszolgálat: a megrendelt csomagot a futárszolgálat viszi házhoz, az alább olvasható díjakkal. A szállítási határidő 2 - 3 munkanap a megrendeléstől, illetve - előre utalás esetén - a szállítási költséggel növelt áruérték beérkezésétől számítva.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK
A szállítási költségek Magyarország egész területére egységesen érvényesek és a teljes megrendelésre vonatkoznak. (Egyelőre csak Magyarországra szóló megrendelést fogadunk el.)

30.000 Ft összegű vásárlás fölött, a szállítási díj 0 Ft.

Fizetési mód Postaköltség
Előreutalás 1.200 Ft
Utánvétel 1.450 Ft

Elállási jog
A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt áruért a feltüntetett és visszaigazolt árat, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget fizeti ki. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől (megrendeléstől) az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget harminc napon belül visszatéríteni.

Figyelem!
Minden ilyen esetben a vevőt terhelik az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek. A visszajuttatott terméknek sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie. Amennyiben az árucikk sérült az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.