KockaPark Campona

Szállítás és átvétel

HOGYAN VÁSÁROLHATSZ NÁLUNK?

A vásárlás weboldalunkról regisztrációhoz kötött. Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át.

Ez alól kivételt képez az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, mely nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a szállításhoz szükséges információk.
A megrendelés során kért személyes adatok - név, cím, e-mail cím, telefonszám - számlád megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához szükségesek.

ÁTVÉTEL / FIZETÉS INFORMÁCIÓK:

SZÁLLÍTÁS MÓDJA:

Személyes átvétel: Kockajáték lego bolt 1024 Budapest Keleti Károly utca 15/c
Futárszolgálat: A szállítási díj a kiválasztott termékek árához adódik a megrendelés véglegesítése során.

FIZETÉSI OPCIÓK:

Helyben fizetek: a helyszínen a boltban készpénzzel vagy bankkártyával lehet kiegyenlíteni az összeget - ez az opció a „Személyes átvétel” esetén választható.
Bankkártyás fizetés: internetes fizetéskor átirányítjuk Önt a bank oldalára az adatok kitöltéséhez - ez az opció a „Személyes átvétel” és a „Futárszolgálat” esetén is választható
Előre utalás: az alábbi módon tudja elintézni az átutalást:
Kedvezményezett neve: Kockajáték Kft.
Számlaszám: 10701094 68332945 51100005
Megjegyzés: ide kérjük írja be a rendelési azonosítót - ez az opció a „Futárszolgálat” esetén választható


ELÁLLÁSI JOG

A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt áruért a feltüntetett és visszaigazolt árat, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget fizeti ki. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől (megrendeléstől) az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget harminc napon belül visszatéríteni.

FIGYELEM!

Minden ilyen esetben a vevőt terhelik az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek. A visszajuttatott terméknek sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie. Amennyiben az árucikk sérült az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.