Cégek vállalatok figyelmébe ajánljuk csapatépítő tréningünket.

Újszerű elgondolással a közösségépítést LEGO® környezetbe helyeztük, ahol érdekes, kreatív feladatokon keresztül modellezzük le a céges folyamatokat, legyen szó kommunikációról vagy akár hatékony termelésről.

Miért a LEGO®

Mert a világ legnépszerűbb játéka. Mert mindenki ismeri, kézbe fogta vagy kipróbálta már. Mert gyerekkori élmények kötődnek hozzá… Ezért könnyen átugorhatók azok a gátak, melyek az ismeretlenből adódnak.

A tréningen résztvevők azonnal rá tudnak hangolódni a feladatokra, így sokkal hatékonyabban képesek teljesíteni a kihívásokat. Kreatív feladatainkon modellezni tudjuk az egymás közti kommunikációt, a csapatban történő munkát, vagy éppen a beosztottak felé történő kommunikációt és annak nehézségeit.

Igénybe vehető kész programcsomagunk, ami 45-60 perc intenzív gyakorlatot jelent.

Igény szerint lehetőség van arra is, hogy egyedi programokat állítsunk össze, így még személyre szabottabb programokon vehetnek részt a munkatársai. Össze tudunk állítani egész napos aktivitásokat, de tréningünk beépülő modulja is lehet más rendezvénynek.

Az egyes feladatokat képzett animátorokkal, illetve egy vezető animátorral vezényeljük le, majd közösen a résztvevőkkel ki is értékeljük. Lehetőség van arra is, hogy az egyes feladatokat követően megjutalmazzuk a résztvevőket apró LEGO® ajándékokkal. A pozitív megerősítés a tanulás leghatékonyabb módja, így a tréningen tapasztaltak még jobban bevésődnek nem beszélve egy kellemes emlékről.

Játékos feladatainkat megrendelheti egyéb céges rendezvényeikhez szórakoztató szolgáltatásként.

A tréningekhez szükséges LEGO® kockákat, eszközöket és ajándékokat mi biztosítjuk.

Egyéb szolgáltatásainkról bővebben oldalunkon tájékozódhat.fejtörő

Eseménynaptár

Elérhetőségek

KOCKAJÁTEK LEGO BOLT
1024 Budapest
Keleti Károly utca 15/c
Tel: +36 30 623-2385
Email: info@kockajatek.hu
Bővebben..

Facebook

Minél többször jársz nálunk, annál olcsóbb lesz minden és annál több meglepetés ér!

Partnerek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385