KockaPark Campona

KOCKAJÁTÉK JÁTSZÓHÁZ – igazi játék, igazi élmény

Rendezvényeink színfoltja, és már-már elmaradhatatlan eleme a LEGO Játszóház, amely – az igényektől függően – lehet egy kisebb kreatív kuckó vagy egy hatalmas játszótér. Az igazi játékélményhez biztosítjuk az alapanyagot, több tízezer LEGO kockával és ötletes programokkal tesszük felejthetetlenné az eseményt, így minden résztvevő kedvére építhet, játszhat kifulladásig. A játszóházban összeépített alkotásoktól a játék végén nem muszáj megválni, mivel a szívhez nőtt építmények kilós áron megvásárolhatók.

Programok:

Technic autóvezetés: Próbáld ki a legmenőbb, távirányítású LEGO® Technic járműveket!
Izgalmas dolog, amikor működés közben láthatjuk a LEGO® kockából épült szerkezeteket. További kihívás, ha LEGO® kockákból különböző terepakadályok készülnek, mert az így kialakított pályán a 4x4 kerék meghajtású járművekkel még kalandosabb a játék.

LEGO® városépítés: Keltsd életre saját LEGO® városod! Játszóházunkban a gyerekek megépíthetik egyedi tervezésű LEGO® városukat, melyet egy vonat pálya vesz körül, így a kedvükre alakított környezetet mozgásba is hozhatják. A gyerekek kreativitásának teret adva készíthetnek házakat, alagutakat, járműveket és a város lakóit, a LEGO® minifigurákat is elhelyezhetik a terepasztalon. Sok móka és játszva tanulás jellemzi ezt a közkedvelt programot.

Zsetonos programok: Teljesítsd a küldetést és szerezd meg az ajándékot!
A Kockajáték zsetonokkal a résztvevők több érdekes és izgalmas feladatban is kipróbálhatják magukat, animátoraink segítségével. A játékban egy-egy konkrét feladatot kell teljesíteni, a megoldáshoz viszont ügyességre és leleményességre lesz szükség. A kihívások során a játékos lehet Szuperhős vagy akár Nexo Lovag. A feladatok sikeres teljesítését követően természetesen az ajándék sem maradhat el.

„Hol a Batman?” játék: Azokon a rendezvényeken, ahol kiállítási anyaggal is kitelepülünk lehetőség van a mindig népszerű „Hol a Batman?” nevezetű játékunk megrendezésére is. Itt a kiállítási anyagokba rejtjük el az álruhába öltöztetett Batman minifigurákat, amit aztán a látogatóknak kell megkeresniük. A keresőjáték teljesíthető személyenként vagy csoportosan is. Több csapat esetén akár versenyezni is lehet, kik találják meg előbb az összes rejtőző Batman figurát.

DUPLO sarok:
A legkisebbeket külön a számukra kialakított játszórésszel várjuk. Itt aztán szabad az építés a kis kezek számára! Ez a program remek kikapcsolódást nyújt a kisgyermekes családoknak, akik szabadon kipróbálhatják a legújabb DUPLO játékokat. Természetesen a szülők is beszállhatnak az építésbe, mert a közös építés garantáltan hatalmas élmény a gyerkőcöknek és a felnőtteknek egyaránt.


GALÉRIA

Eseménynaptár

Elérhetőségek

KOCKAJÁTEK LEGO BOLT
1024 Budapest
Keleti Károly utca 15/c
Tel: +36 30 623-2385
Email: info@kockajatek.hu
Bővebben..

Facebook

Minél többször jársz nálunk, annál olcsóbb lesz minden és annál több meglepetés ér!

Partnerek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385