KockaPark Campona

KOCKAJÁTÉK KIÁLLÍTÁS LEGO® ALKOTÁSOKBÓL – Kiállításokat szervezünk!

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád azonban nem csupán gyerekjáték. Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle építőelemből.

Csapatunk többéves tapasztalattal szervez LEGO® kiállításokat, országszerte. Az ehhez szükséges hátteret és infrastruktúrát a legnagyobb hazai LEGO® klubbal, saját bolttal és saját tulajdonú kiállítási eszközökkel tudjuk biztosítani, hogy kiállításainkat garantáltan a legmagasabb színvonalon prezentálhassuk. Klubtagjaink egyedi építésű LEGO® alkotásai széles repertoárt képeznek, az egyedülálló alkotások mellett a legnépszerűbb témákat is felsorakoztatva.

Kiállításaink kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is szól. A programok izgalmas, tartalmas élményt nyújtanak, akár több tízezer látogató fogadása esetén is. Az igényesen előkészített, leszőnyegezett helyszíneket mobilizálható vitrinekkel igazítjuk a helyi adottságokhoz, legfeljebb 2000nm-ig. Kisebb helyszínen tematikus kiállítások installálását is tudjuk vállalni.

Programunkat ajánljuk megnyitókra, bemutatókra, céges rendezvényekre, családi napokra, ahol cél a nagy látogatószám generálása. Igény szerint a kiállítási anyagok interaktívvá tehetők, így a látogatók is bevonhatók játékos kreatív programokba. Még tartalmasabb szórakozást biztosít, ha kiállítási anyagunk mellé LEGO játszóházunk is kitelepülésre kerül.


SZENTENDRE KIÁLLÍTÁS 2017


DUNAKESZI KIÁLLÍTÁS 2017 Fotók: Vörös István

Eseménynaptár

Elérhetőségek

KOCKAJÁTEK LEGO BOLT
1024 Budapest
Keleti Károly utca 15/c
Tel: +36 30 623-2385
Email: info@kockajatek.hu
Bővebben..

Facebook

Minél többször jársz nálunk, annál olcsóbb lesz minden és annál több meglepetés ér!

Partnerek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385