Kockajáték Club Tagsági kártya - szabályzat

Ha még csak gondolkodsz rajta vagy ha már van Tagsági kártyád, egyaránt érdemes átolvasni az alábbiakat.

Hogyan és hol használható a Club Tagsági kártya?
A kedvezményekre való jogosultságot a Törzsvásárlói Kártya felmutatásával lehet igazolni. A kártya a Kockajáték üzletében használható fel. A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, a kártya számának pénztárgépbe olvasásával) történt vásárlások bekerülnek az Kockjáték LEGO bolt elektronikus nyilvántartásába az alábbiak szerint:

A kedvezmény mértéke
Minden teljes árú LEGO termékre 10% kedvezményt biztosít (készlet, alkatrész, minifigura)

Hogyan lehet Club Tagsági Kártyához jutni?
  • 1. Egyszeri 15.000 Ft értékű vásárlás esetén, ingyenes
  • vagy
  • 2. 1.500 Ft-ért megvehető

Mindkét esetben a boltban személyesen átvehető, vagy internetes rendelés esetén, írásban igényelhető, hogy postázzuk a rendeléssel együtt.

Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje
A kártya pótlása, illetve cseréje a Kockajáték üzletében történik, ahol a vásárló 2.000 Ft ellenében igényelheti és átveheti az új kártyát.
Ha a törzskártya elveszett, vagy ellopták azonnal jelezd nekünk. A bejelentés után a kártyát azonnal letiltjuk!
Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges.
A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

Egyéb szabályok
A Club kártya rendszerben való részvétel feltételei:
Az adatlap aláírásával a Vásárló elfogadja a Kockajáték Club kártya szabályzatában leírtakat.
Az adatlapon csak a saját adatok szerepelhetnek.
Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Kockajáték Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Club Kártya Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.

A Kockajáték Kft. jogosult Club kártya rendszerének szabályzatát a törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a www.kockajatek.hu honlapon.

Ügyfélszolgálat
A Club kártyával kapcsolatos információkért érdeklődj az info@kockajatek.hu email címen.

Adatok kezelése és védelme
Az adatlap aláírásával a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a Kockajáték Kft. elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Club kártya rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Az adatokat a Kockajáték Kft. bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki. A Club kártya tulajdonos jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

Felelősség
A Kockajáték Kft. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért. A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben az ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik. Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

Eseménynaptár

Elérhetőségek

KOCKAJÁTEK LEGO BOLT
1024 Budapest
Keleti Károly utca 15/c
Tel: +36 30 623-2385
Email: info@kockajatek.hu
Bővebben..

Facebook

Minél többször jársz nálunk, annál olcsóbb lesz minden és annál több meglepetés ér!

Partnerek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385