KockaPark Campona

LEGO® Architecture 21054 - Fehér Ház

Fehér Ház! Elfoglalt vagy. Úgy érzed, folyamatosan úton vagy. Így amikor akad egy kis szabadidőd, szeretnél feltöltődni a..

Azonosító: 21054-1
Súly: €87.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 18 - 0

42,990 Ft

Fehér Ház! Elfoglalt vagy. Úgy érzed, folyamatosan úton vagy. Így amikor akad egy kis szabadidőd, szeretnél feltöltődni azzal, hogy egy szórakoztató, kreatív feladatra koncentrálsz. Erről szól a Fehér Ház LEGO® kockákból való megépítése. Merülj el a részletekben! Ezzel a összpontosítást igénylő készlettel megalkothatod az elnöki rezidencia neoklasszikus oszlopait, valamint az oszlopcsarnokot, amely összeköti a keleti és a nyugati szárnyat a környező kertekkel és szökőkúttal. Ezt a LEGO Architecture Fehér Ház modellt (21054) 3 különböző részre lehet bontani, hogy közelebbről is szemügyre vehesd. Emellett tartalmaz egy „The White House“ feliratú kockát is, amely teljessé teszi ezt a magával ragadó, kiállítható darabot. LEGO készletek az életstílusodhoz igazítva Szakadj ki a napi mókuskerékből és vezesd le a stresszt a stílusos modell megalkotásával, amely nagyszerűen fog mutatni otthonodban vagy az irodádban. A művészet, formatervezés, építészet és pop kultúra iránt érdeklődő felnőtteknek szánt LEGO építőkészletek ideális ajándékok lehetnek a gyűjtők számára.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

15 %

LEGO Architecture - 21034 - London

16,990 Ft

LEGO Architecture - LEGO® Trafalgar tér

27,990 Ft

LEGO Architecture - Architecture 21058 - A gízai nagy piramis

55,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385