KockaPark Campona

LEGO® Elemek és egyebek 11025 - Kék alaplap

Kék alaplap! Adj a LEGO® építőknek egy stabil alapot, amire építhetnek, és amin kiállíthatják LEGO alkotásaikat, ezzel a ..

Azonosító: 11025-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 4 - 0

3,790 Ft

Kosárba

Kék alaplap! Adj a LEGO® építőknek egy stabil alapot, amire építhetnek, és amin kiállíthatják LEGO alkotásaikat, ezzel a 32x32 bütykös kék alaplappal. Fektesd le az alapokat a végtelen, kreatív játékhoz a LEGO® Classic Kék alaplappal (11025). A több mint 25 cm-es, kiváló minőségű négyzetalaplap tágas, 32x32 bütykös LEGO tájat nyújt a gyerekeknek, amire építhetnek, valamint játszhatnak és kiállíthatnak rajta. Egy táj, ahol a képzelet kivirágzik Inspiráld a LEGO építőket a végtelen építési lehetőségekkel, a tengerparti helyszínektől és napsütötte medencéktől kezdve a nyílt tengeren utazó vitorláshajókig! Ez a kiváló minőségű alaplap elég stabil rögzítést biztosít ahhoz, hogy bármilyen szögben megtartsa a LEGO építőkockákat – akár még fejjel lefelé is! Ha pedig az építés véget ért, az erős rögzítésnek köszönhetően a gyerekek szállíthatják és kiállíthatják rajta az alkotásaikat, anélkül, hogy azok szétesnének. Fontos készségek fejlesztése A LEGO Classic készletek egyenesen a gyerekek kezébe adják az önkifejezés lehetőségét és a végtelen játékot. Az építés, alkotás és fantáziálás során a szabad gondolkodásuk és problémamegoldó készségeik is fejlődnek!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11027 - Kreatív neon kockák

7,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11036 - Kreatív járművek

21,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11026 - Fehér alaplap

4,290 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385