KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Minifigurák 71032 - 22. sorozat

Lepd meg a gyermekedet vagy egy gyűjtőt 12 új karakterrel! Minden csomagban egy LEGO® minifigura található 1 vagy több kie..

Azonosító: 71032-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
1,990 Ft
1,690 Ft

Kosárba

Lepd meg a gyermekedet vagy egy gyűjtőt 12 új karakterrel! Minden csomagban egy LEGO® minifigura található 1 vagy több kiegészítővel és egy ismertetőfüzettel. A gyerekek bármelyik LEGO® készletet vagy gyűjteményt kibővíthetik ezekkel az 5 éves kortól ajánlott, klassz, kis méretű Minifigura 22. sorozat (71032) játékaival. Ez az új, 2022 januárjában megjelenő sorozat exkluzív LEGO szereplők és karakterek nagyszerű kínálatát tartalmazza, amiket összegyűjthetsz és kiállíthatsz, hogy önállóan vagy másokkal együtt kezdjetek bele a fantáziadús új játékokba. A szórakozás páratlan gyűjteménye A gyerekek és a felnőtt rajongók egyaránt örömmel fedezhetik fel a kreatív karakterek új, limitált kiadású kínálatát, akik között megtalálod Madármegfigyelőt, Chili jelmezes rajongót, Műkorcsolyabajnokot, Erdei manót, Lovast, Éjszakai védelmezőt, Mosómedve jelmezes rajongót, Robotjavító technikust, Űrlényt, Hóőrt, Trubadúrt és Kerekesszékes versenyzőt is. Meglepetés! A kidolgozott, részletgazdag LEGO minifigurák lezárt titkos csomagban érkeznek, egy vagy több kiegészítővel és egy gyűjtői tájékoztatóval, így nagyszerű kis ajándék lehet, amivel bárki arcára mosolyt csalhatsz. Meglepetéskarakterek – Bátorítsd a gyerekeket végtelen játékra ezekkel a klassz LEGO® Minifigurák 22. sorozat (71032) csomagokkal. Mókás meglepetés gyerekeknek és a rajongók minden korosztályának Gyűjthető móka egy csomagban – Találsz benne 1-et a 12 egyedi, megépíthető LEGO® karakterből, valamint egy vagy több kiegészítőt és egy gyűjtői füzetet is. Bármelyik gyűjteményt nagyszerűen kibővítheted vele A gyerekek minden korosztályának – A LEGO® Minifigurák szereplői minden 5 éves vagy nagyobb gyereket el fognak kápráztatni, emellett az önálló vagy a barátokkal való játék során fejlesztik a kreativitásukat és az önbizalmukat Nagyszerű hétköznapi meglepetés – Ezek a kiváló minőségű, limitált kiadású minifigurák és kiegészítők bármikor tökéletes meglepetések lehetnek Kompromisszumok nélküli minőség – A LEGO® elemek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesen összeilleszthetők legyenek Első a biztonság – A LEGO® elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385