KockaPark Campona

LEGO® ICONS 10313 - Vadvirág-csokor

Virágot adni és kapni mindig örömteli élmény, ez a LEGO® Icons Vadvirág-csokor (10313) pedig egy kreativitással felturbózo..

Azonosító: 10313-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 18 - 0

24,990 Ft

Kosárba

Virágot adni és kapni mindig örömteli élmény, ez a LEGO® Icons Vadvirág-csokor (10313) pedig egy kreativitással felturbózott, időtlen ajándék. Miért nem ünnepled meg a következő különleges alkalmat azzal, hogy olyan virágokat adsz egy szerettednek, amik sosem fognak elhervadni, és még locsolni sem kell? Engedd kivirágozni a kreativitásodat! A csak izgalmas LEGO elemekből készült Vadvirág-csokor 8 fajta vadvirágot tartalmaz, állítható szárakkal. A kis virágárusok és virágrajongók órákat tölthetnek a megépítésével és a virágok felismerésével, amiket búzavirágok, levendula, walesi mákok, erdei turbolya, bőrpáfrányok, gerberák, szarkaláb és csillagfürt inspiráltak. Ha megépítetted a LEGO virágokat, tedd bele azokat a kedvenc vázádba, hogy igazán lenyűgöző otthoni dekoráció legyen, ami mindenhol a vidámság magvait fogja elhinteni, bárhol is állítod ki. Növények a növényekből A felnőtteknek szánt, forradalmi LEGO Botanikai gyűjteménybe tartozó készlet számos olyan elemet tartalmaz, amik fenntartható forrásból származó cukornád felhasználásával előállított, növényi alapú műanyagból készültek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator - 31118 - Tengerparti ház szörfösöknek

18,990 Ft

LEGO Creator - 31088 - Mélytengeri lények

5,990 Ft

LEGO Creator - LEGO® 31109 - Kalózhajó

54,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385